Més que un model de CIUtat


  • Comparteix:

pol.moragas

Pol Moragas


Publicat: el 7/jul/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

D'aquí a unes setmanes podrem gaudir d'un nou casal de joves, un nou servei juvenil que tracta d'unificar els serveis de la ciutat per als joves en un únic emplaçament i, per tant, facilitar-los l'accés a tots aquells tràmits que vulguin realitzar, en aquest cas, al casal TorreBlanca. Un avenç més en política juvenil a Sant Cugat.

Aquest és un pas més en una ciutat destacada i reconeguda per la sostenibilitat, la transparència, la tranquil·litat i la seguretat, però combinada amb la flama viva d'un enorme teixit associatiu tant cultural com esportiu que fa que aquesta ciutat sigui una ciutat de primera. I sí, una ciutat líder en habitatge públic protegit, com líder en arbres per habitant i líder en empresa i ocupació.

Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat apostem per seguir un model de ciutat molt destacat i concret i que serveix d'exemple per a altres ciutats. Un model que no sorgeix del no-res, sinó que hi ha un treball al darrera i un esforç realitzat dia a dia durant 30 anys de govern de Convergència i Unió, i certament no volem canviar-lo, sinó que estem convençuts que la gran majoria de joves d'aquesta ciutat volem continuar amb aquest model de ciutat. Però res no és perfecte i cal la màxima implicació dels joves de la ciutat en el dia a dia de la ciutat i per això des de la JNC volem esdevenir l'eina de transmissió de propostes entre el jovent santcugatenc i el govern municipal. Volem ajudar a poder aportar al govern de la ciutat les propostes dels joves, ja que penso que cada jove pot aportar el seu gra de sorra dins de les seves possibilitats d'implicació.

Segons el meu parer, s'ha sabut fer créixer la ciutat amb els lideratges dels companys Aymerich i Recoder i ara toca cuidar-la i apostar per polítiques socials tal i com està fent Mercè Conesa al capdavant del govern. Davant del consistori cal responsabilitat, implicació, rigor, diàleg i transparència en el treball del dia a dia i aquesta ha estat la clau de l'èxit d'aquest govern convergent.

Des de la Joventut Nacionalista, per poder aconseguir-ho, obrirem al màxim l'organització a tots i totes els i les joves de la ciutat, siguin o no de l'organització, ja que la participació juvenil en les polítiques juvenils de la ciutat són essencials per fer d'aquesta Sant Cugat una ciutat excel·lent.

POL MORAGAS és president de la JNC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.