La música pot sonar bé, però...


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 29/jul/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tenim molts exemples que ens mostren que no sempre la lletra es correspon a una bona música, o a l'inrevés. Podem veure com en la mort d'un personatge famós la música pot sonar 'celestial' (no sé per què se li diu així), però la lletra no sempre sona bé i fins i tot la mateixa música pot tenir lletres diferents.

Sobre els premis Santcugatenc de l'any o Premis Ciutat de Sant Cugat, com s'anomenen ara, és evident que si se'ns demana a la ciutadania que triem, cosa que em sembla molt bé, m'agradaria tenir més informació del perquè es proposen determinades candidatures, siguin individuals o col·lectives, per fer sonar tan bé la lletra com la música.

I finalment la música que ha sonat a les eleccions municipals de la Catalunya Nord per a mi no és gens bona. Esperem que al llarg d'aquesta setmana la imaginació i la intel·ligència trobin una lletra que millori els resultats.

MARIA SANSA és exregidora

Columna publicada originalment el 27 de març de 2014



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.