Avui, a les vuit, tothom al ple municipal!


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 22/set/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui, a les vuit del vespre, Sant Cugat farà un ple municipal històric per donar suport a la Llei de Consultes que va aprovar divendres passat el Parlament de Catalunyai al decret de convocatòria del 9N que el president Mas signarà en les properes hores. A l'espera del paper o paperot que facin els dos regidors del partit socialista ('quo vadis', PSC?) el resultat serà que 19 dels 25 regidors (CiU, ICV i CUP) o sigui el 76% de la representació legítima i democràtica de la ciutat de Sant Cugat del Vallès demanarà solemnement que 'volem votar el 9 de novembre'.

Perquè aquest vespre no votarem si volem ser independents o no, votarem si tenim dret a votar o no. Per tant que s'ho facin mirar aquells partits i regidors que avui manifestin en seu consistorial que no tenim dret a fer una consulta el 9 de novembre. I sobretot que pensin que aquest fet quedarà registrat en el diari de sessions per a la història.

És sabut el meu desacord amb les persones que no volen la independència de Catalunya, però sempre defensaré el dret d’aquestes persones a poder exercir democràticament aquesta voluntat. M'agradaria que això fos recíproc, perquè aquesta és la línia que separa els demòcrates de la resta. Tanmateix, això ho comprovarem aquest vespre al ple municipal, al qual aprofito per convidar tots els santcugatencs i santcugatenques a assistir-hi.

Jordi Puigneró és regidor de CiU i membre de l'executiva comarcal de CDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.