Cal millorar petits problemes!


  • Comparteix:

jaume.terribas

Jaume Terribas


Publicat: el 23/oct/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amb motiu de poder saber què en pensen els nostres conciutadans, de la Catalunya que voldrien tenir, s'ha posat de manifest un problema de nomenclatura urbanística existent des de fa molts i molts anys.

M'estic referint a la inexistència dels corresponents rètols dels carrers de Ferran Romeu i Elies Rogent, en ple centre de Sant Cugat, tots dos situats entre Rambla del Celler i Pla del Vinyet. Es tracta d'una de les promocions més antigues de Promusa - la primera ?- ubicada davant del Centre Cultural i el Conservatori Victòria dels Àngels i a tocar del Mercat Torreblanca. És per l'aparcament del citat Mercat, per on s'ha d'accedir als esmentats habitatges.

L'esmentada promoció inmobiliaria afecta unes 120 families que semblen semiclandestines per les dificultats que tenim la resta de ciutadans, per saber on rau el domicili que cerquem. Esdevé un petit misteri discernir que, cap dels dos carrers disposa de rètol en lloc visible com la resta de la ciutat, i encara és més curiós comprovar, que l'únic lloc on apareix el nom de Ferran Romeu, està amagat a l'ombra d'uns arbres precisament en el carrer Elies Rogent on estan situades les bústies i algun intèrfon. En fi, benvolguts lectors, com tothom pot comprovar, aquesta situació no cal abundar en més detalls.

La realitat és que tant el sistema públic de Correus com els serveis privats de distribució de correspondència i paqueteria tenen veritables problemes per complir amb eficiència la seva missió de servei als ciutadans. Sembla clar, doncs, que, gràcies als joves voluntaris de l'ANC que estan col·laborant per fer les enquestes sobre el país que volem a la campanya Ara és l'hora, es posa de manifest una deficiència municipal que indiscutiblement és fàcil resoldre i de baix cost per les arques del nostre estimat Ajuntament.

Conclusió: Es tracta d'encomanar simplement quatre rètols ordinaris dels esmentats carrers i situar-los a l'entrada per Pla del Vinyet i per la Rambla del Celler respectivament, ja que l'accés peatonal i motoritzat és per les esmentades vies principals. I posats a demanar, afegiria uns altres en lloc visible en l'accés als habitatges de l'aparcament de Torreblanca.

Moltes gràcies a la joventut voluntària de Sant Cugat !

JAUME TERRIBAS és economista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.