Comença el Piromusical Sant Cugat 2015


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 25/oct/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan encara queden set mesos per a les eleccions municipals, CiU ha començat el piromusical de promeses, bones intencions i d'inauguracions exprés que continuaran durant els mesos vinents.

Anuncien un nou pavelló esportiu que, sense vestidors, ens pot arribar a costar quatre milions d'euros. Nosaltres ens preguntem si és lògic embarcar-se en un projecte com aquest en un moment de crisi i quan encara està pendent fer un mapa i una planificació d'equipaments esportius municipals. Aquesta planificació també permetria, per exemple, arribar a convenis amb entitats privades i escoles per millorar i optimitzar la utilització de les seves instal·lacions.

Anuncien transformar l'edifici de Villa Felisa en un museu de matemàtiques que ningú no ha demanat, ningú no l'entén ni tampoc figura en la planificació d'equipaments que van aprovar tots els grups polítics de la nostra ciutat.

Es manté l'interrogant de quin ús li volen donar a Can Quitèria, quan una de les necessitats vitals per la nostra ciutat és un veritable Hotel d'Entitats. Ara per ara, la Casa de Cultura no pot encabir els espais que necessiten les entitats de la ciutat. La darrera noticia és que l'Ajuntament hi vol promoure ara la creació d'un Espai Grau-Garriga.

També ara, després de dos anys i mig de retard, l'Ajuntament activa la licitació del supermercat de Volpelleres. No entenem el perquè d'aquest retard quan sabem, per l'experiència de Mira-sol, que un projecte com aquest és llarg, especialment la instal·lació de les parades al voltant del supermercat que completaran aquest equipament comercial tan necessari per a les persones que viuen a Volpelleres.

Anuncien una lleugera baixada de l'IBI. Tots sabem que és una pràctica habitual quan es presenten les ordenances fiscals corresponents als anys d'eleccions. No us feu gaires il·lusions perquè històricament està demostrat que al següent any ho recuperaran.

A continuació la nostra alcaldessa anuncia 'a bombo i platerets' que ara vol que Sant Cugat sigui pionera en crear la 'Social Smart City' per treballar conjuntament amb Barcelona. Com pot dir tot això quan l'Smart City de Sant Cugat s'ha limitat a unes llumetes en un pas de vianants del carrer Cèsar Martinell? Siguem seriosos, no tot es pot etiquetar com Smart City.

Anuncien una nova web municipal com solució a la mancança de transparència i participació quan la solució, sempre ignorada, és tenir simplement voluntat política i capacitat de diàleg.

A més a més, ara anuncien que volen convertir els espais petits dels balcons i terrasses dels particulars perquè siguin refugis urbans per a la natura. Ho diuen aquells que ja no tenen cura de l'arbrat, tenen semiabandonats els boscos de Collserola i donen el mínim suport a la Plataforma del Alous per protegir el corredor biològic més important de tot el Vallès Occidental.

Com diuen les hostesses d'un avió just abans d'enlairar-se, 'cordeu-vos bé el cinturó de seguretat, això tot just comença ara!'

JAUME MASSANÉS és portaveu de la uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.