38 anys de Festa de Tardor


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 30/oct/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 29 de novembre de 1976 - sembla que fos ahir - representants de diverses entitats esportives, culturals, etc. - recordem que pocs partits polítics estaven en condicions de participar - varen decidir fer una festa que servís d'aparador, perquè tots els ciutadans, molts nouvinguts, poguessin conèixer l'oferta de les diferents activitats i aconseguir que Sant Cugat no fos una ciutat dormitori de Barcelona,

No esmentaré els noms de les entitats ni dels seus representants, no fos cas que m'oblidés d'alguna, però sí que crec que s'ha de donar les gràcies als artistes pintors que amb la seva col·laboració - la donació de 60 obres pictòriques i la venda-subhasta de les quals va permetre recaptar 60.000 pessetes - per fer la 1a Festa de Tardor ('Sant Cugat terra d'artistes'). Però sí que vull fer un esment especial per dos artistes florestans: Josep Toutain i Josep Maria Berenguer, que varen posar tot el seu talent i disposició durant els primers anys a dissenyar cartells, enganxines... i fins i tot ajudant a buscar els lemes, desinteressadament per descomptat. Espero que des de l'estrella que els hagi acollit, continuïn fent la seva bona feina.

La Festa de la Tardor també ens permet, des de la plaça més simbòlica de Sant Cugat, el debat, el diàleg, el coneixement de la diversitat i, per tant, consolidar la democràcia.

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.