Patinar per Nadal és pecat per al PSC, ICV, CUP i PP


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 24/nov/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest festes nadalenques, el parc Ramon Barnils acollirà una pista de gel entre el 19 de desembre i el 7 de gener. La pista de gel formarà part de la programació d'aquest Nadal com moltes altres activitats.

Doncs bé, en el ple municipal de dilluns passat, els partits d'esquerres i el PP han unit forces per qüestionar i, per tant, impedir que les famílies de Sant Cugat puguin gaudir d'aquesta activitat d'oci i esportiva. És especialment sorprenent que ICV i el PSC ho critiquin quan van ser aquests partits els que van contractar una pista de gel durant tres anys consecutius (2003-2006) quan governaven Valldoreix durant la presidència del tripartit de Montserrat Turu. Per cert, a veure si adivineu qui hi havia llavors de gerent de l'EMD: Ferran Villaseñor.

En fi, des de Convergència i Unió, creiem que patinar sobre gel no és pecat i que els nostres nens i nenes i els seus pares mereixen poder gauridr durant aquestes festes nadalenques d'aquesta activitat tan normal en altres indrets del nostre país.

JORDI PUIGNERÓ és regidor de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.