No a patinar per Nadal? Nova relliscada de Jordi Puigneró


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 25/nov/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Deia Jordi Puigneró a la seva columna d'ahir que les forces de l'oposició ens vàrem unir en l'últim ple municipal 'per qüestionar i, per tant, impedir' que les famílies puguin gaudir aquest Nadal d'una pista de patinatge sobre gel. Una afirmació del tot falsa. Qui s'oposaria a un projecte com aquest, si és possible i raonable que s'executi a Sant Cugat?

Els plens són llargs, i potser el senyor Puigneró, que últimament no intervé en ells, estava una mica desconnectat quan es va debatre aquest assumpte. Vull pensar que és aquesta l'explicació, i no que vol deformar i tergiversar la veritat.

Del que es va queixar tota l'oposició és que no se'ns va informar a temps, ni a la comissió informativa d'economia, ni a cap més lloc, de les despeses econòmiques que per a l'Ajuntament tindrà el projecte. El que tots els grups denunciem és el nyap que suposa gestionar un assumpte d'aquestes característiques, que ha de sotmetre's al ple municipal, com ho han fet. I en aquest sentit tant se val que es tracti d'instal·lar una pista de patinatge o qualsevol altra cosa.

Són els inconvenients de la majoria absoluta que gaudeix el govern municipal, que de vegades el porta a actuar amb ignorància dels seus deures polítics envers l'oposició, i aprovar en un ple, pel simple fet de la suma de vots, assumptes que no han estat tractats amb el corresponent rigor i serietat.

El senyor Puigneró farà bé de no actuar amb la lleugeresa amb què s'ha conduït aquesta vegada, si és que vol mantenir un to polític seriós i respectuós amb la nostra ciutat. Quan ho faci s'estalviarà escoltar que ataca l'adversari polític amb falsedats, demagògies i frivolitats, inadmissibles en un representant polític.

JORDI CARRERAS és portaveu del PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.