Del mercat (de Sant Pere) a la tarifació social


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villaseñor


Publicat: el 17/des/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El grup municipal del PSC va preguntar al ple municipal per la situació d'endarreriment de les obres del Mercat Municipal Pere San. Que hi hagi un endarreriment en les obres (almenys de moment) no és dramàtic però sí preocupant. Preocupant ja que ens alerta d'una situació que ja fa massa temps que esdevé al nostre ajuntament: la falta de transparència informativa i comunicativa de l'equip de govern cap als grups de l'oposició en tot allò que afecta els projectes urbanístics i obra pública a sant Cugat.

Ara ha estat un retard amagat de quatre mesos de les obres del mercat Pere San. Anteriorment en temes relatius a sentències no informades en matèria d’Urbanisme, altres en informacions incompletes que arriben a comissió informativa. És evident que alguna cosa falla (o al contrari, es cerca aquesta situació) a l'equip de govern quan els regidors de l'oposició ens hem de posar al dia de les coses que afecten la gestió de la ciutat, per comentaris que escoltem a peu de carrer. En fi, una més a les moltes desinformacions, intencionades o no, del nostre equip de govern.

Ara es veu el 'nou Mercat' obrirà el mes d’abril. Suposo que amb la conseqüent 'visita d'obres' publicitàries del nostre estimat govern. Home, ja posats ho podien fer el dissabte abans de les eleccions municipals, que quedaria més 'mono'.

Dir que a Sant Cugat hi ha desigualtat no mola. Les dades publicades a 'El País' i el 'Diari de Sant Cugat' on s’explica que Sant Cugat és la tercera ciutat de l'Estat en desigualtat, després d'Alcobendas (La Moraleja) i Pozuelo de Alarcón, no ha tingut l’habitual comentari (si són temes positius) del nostre estimat govern. Eren dates de l’any 2007, on l’1% de la població disposava de prop del 21%... Imaginem com està la cosa ara?

Ja cansa parlar de tarifació social i de com es perverteixen les paraules. El govern diu que es fa i els 'rarets' de les esquerres que no. La tarifació social, per exemple a les escoles bressol, és que cada alumne pagui (els seus pares) segons un escalat del nivell de renda. Això vol dir que alguns pagaran més que ara, altres igual i alguns poc o res. Pares de la Bressol, mireu el rebut i compareu amb altres. Es fa?

Amic i amigues, que tingueu una bona entrada en les festes que comencen aviat

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.