Una nova etapa del socialisme santcugatenc


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 18/feb/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Una vegada elegit cap de llista per encapçalar la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals, vull fer un agraïment a tots els membres de l'executiva i de la comissió gestora pel seu treball en tot aquest procés i destacar el rigor amb què s'ha fet. Els i les socialistes de Sant Cugat ho hem fet sense soroll i amb un temps rècord.

Ara assumim una nova responsabilitat amb els electors i amb la ciutadania, amb esperança i ganes. Som optimistes, podem fer més, podem aconseguir els reptes que ens proposem, posant-hi tota la voluntat, sent conscients que la feina de veritat comença ara, corregint els errors del passat i afrontant el futur amb il·lusió i capacitat de treball, que la tenim.

S'inicia una nova etapa, incorporant nova gent, amb nous aires, noves idees i empenta renovada, amb més frescor, comptant amb les persones que tenen més experiència. Tenim la força per tirar endavant un projecte amb el qual creiem, que ha de tornar l'esperança, la credibilitat amb qui representa els treballadors i les treballadores, com som els socialistes de Catalunya, i els socialistes de Sant Cugat.

Coneixem bé el municipi, els barris (sabeu la feina que estem fent des de fa anys), coneixem i som veïns i veïnes, les entitats i associacions, sabem com funciona l'Ajuntament per dins i per fora, hem estat els que més propostes hem fet per a Sant Cugat en aquest mandat, hi ha una feina feta que no es pot deixar perdre i que hem de posar en valor.

Tenim il·lusió i ganes, podem prometre treball en equip, compromís i lleialtat al projecte i a la nostra ciutat. Siguem honestos, hem de construir entre tots i totes, el Sant Cugat que volem pel futur, hem de posar el nostre gra de sorra per aconseguir l'objectiu, i estem convençuts que ho aconseguirem. I això passa perquè hi hagi una alternança al govern de la ciutat.

Sant Cugat es declara ideològicament de centre-esquerra i qui millor que el PSC per representar aquest sentiment. Volem debatre dels assumptes de ciutat, del municipi, ens hi juguem molt, que no ens enganyin amb paranys estèrils. Encarem aquest nou repte per millorar els serveis públics de la ciutadania, per preocupar-nos de les famílies que ho estan passant pitjors, però de veritat, sense aparadors, ni vendes de fum, sense propaganda, sense mentides, ni quimeres.

Volem comptar amb el màxim nombre de ciutadans i ciutadanes, per construir el nostre programa, les nostres idees, volem incorporar al major nombre de progressistes que volen un canvi al municipi, volem defugir dels personalismes i tenir present l'opinió de la gent. Volem escoltar i prendre nota. Ha arribat l'hora de fer el tomb. Podem fer més per Sant Cugat, tots hi guanyarem.

PERE SOLER és portaveu del grup municipal del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.