Si us plau, siguem realistes


  • Comparteix:

roser.casamitjana

Roser Casamitjana


Publicat: el 5/mar/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Darrerament i amb la marxa que dóna tenir a tocar unes eleccions municipals, sembla que calgui posar moltíssims projectes damunt la taula. El fet no és nou, concretament passa cada quatre anys, però aquesta vegada tinc la impressió que ens estem passant de rosca. En posarem tres exemples:

- ReconnectaEnVerd. Un magnífic projecte que pretén arranjar les rieres de manera que es pugui anar del Monestir a Les Planes sense trepitjar asfalt. Fantàstic! La idea ja s’ha presentat als districtes a bombo i plateret, tot demanant la participació de la ciutadania. Més fantàstic encara! L’única pega és que, de moment, el més calent és a l’aigüera ja que està clar que ni té data d’inici ni se sap d’on ha de sortir el pressupost per portar-ho a terme. Així doncs estem parlant d’un projecte que, amb molta sort, es començarà a finals de la propera legislatura o potser fins i tot a la del 2019. Vés a saber on estarem tots per aquells dies! D’això se'n diu ser previsor.

- Poliesportiu de Mira-sol. En el darrer ple es va aprovar un pla especial per reordenar el terreny del carrer Pompeu Fabra i deixar-lo a punt pel que fes falta. Volem recordar que aquesta peça ja estava destinada a fer-hi un macro centre esportiu, i que tot se’n va anar en orris quan l’empresa encarregada de portar-lo a terme fa fer fallida. Que sapiguem a dia d’avui cap empresa s’ha mostrat interessada en fer-hi res. Però queda clar que un dia o altre es farà i encara queda més clar que, mentrestant, els veïns i veïnes de Mira-sol es queden contents pensant que, per fi, i després de tants anys tindran el poliesportiu que tant han reclamat.

- Pavelló del Leonardo. D’aquesta estructura ens n’hem assabentat per la premsa i cal dir que ens ha alegrat moltíssim. Però vet aquí que el pavelló va amb el nou Leonardo da Vinci i aquest, de moment, no té consignat el pressupost de la Generalitat per construir-se i ningú sap si el tindrà pel 2016.

Aquí tenim algunes mostres de previsió encomiable que contrasta amb la improvisació de la realitat quotidiana: sabem què farem d’aquí a quatre o cinc anys però no sabem què farem demà passat. Al meu poble d’això en deien 'embolica que fa fort'.

ROSER CASAMITJANA és regidora i alcaldable d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.