Un cap de setmana de primavera a Sant Cugat


  • Comparteix:

joana.barbany

Joana Barbany


Publicat: el 13/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

N'hi ha que diuen que Sant Cugat és una ciutat dormitori, una ciutat on molts només hi van a dormir. Una ciutat sense vida, amb els carrers buits i on els diumenges ens els passem tancats fent barbacoes al jardí de la nostra casa 'aparellada' sense sortir-ne.

Doncs bé, passegeu-vos un cap de setmana com aquest passat per la ciutat. Està plena de vida. Plena de nens i nenes jugant els seus partits esportius de caps de setmana, joves i no tant joves, sols o acompanyats, caminant, en bicicleta o corrent per la muntanya. Famílies comprant, passejant i jugant a parcs i places, amics fent-la petar tot prenent-se una canya amb escopinyes i colles de joves que deixen anar olor a colònia darrera seu quan cau la nit.

Aquest cap de setmana he tingut la ocasió d’assistir a unes quantes activitats que fa que el nostre poble sigui com és, i m’agrada. L’acte de Súmate al CPA, que va agrupar un seguit de persones interessades en el perquè de l'independentisme de persones vingudes de fora Catalunya. El concert del Gospel al casal de Mira-sol, una quarantena de mares (i un pare, tot sigui dit), que van fer aixecar el públic de les seves cadires per cantar i ballar una de les cançons. I un diumenge marcat, per la 57a Marxa Infantil, que ha comptat amb la participació de més de 2.500 nens i nenes de la ciutat.

És evident que tot pot millorar, que es poden ajustar més i millor les activitats, que potser no es dóna resposta a totes les demandes i interessos de tots els ciutadans i ciutadanes. Però a qui digui que la ciutat és una ciutat dormitori, el convido a passejar-se un cap de setmana de primavera per Sant Cugat perquè s’impregni del que desprèn una ciutat viva, activa, cultural, esportiva, sociable i en constant moviment.

Bona setmana!

JOANA BARBANY és regidora de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.