Quan una rosa és més que una rosa


  • Comparteix:

susanna.pellicer

Susanna Pellicer


Publicat: el 20/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta setmana he acompanyat l'alcaldessa a felicitar el Sant Jordi a tots els Casals de Gent Gran i a la Residència Santa Rosa. És un bon costum que repetim any rere any perquè creiem que tothom té dret a gaudir d’aquesta festa. Els portem una rosa vermella.

'Em podria donar una altra rosa per la meva veïna que està molt malalta?'. 'És el primer dia que surto després de cinc setmanes a casa'. 'Encara guardo la de l'any passat assecada'. 'Estic millor, Mercè! Ja sé que vas preguntar per mi al meu fill'. 'Aquest any serà diferent: és el primer Sant Jordi sense el meu marit'. 'No fa falta que me'n doni cap, guardi-la per algú que no en tingui, tinc uns rosers que fan unes roses precioses'. 'Si en sobra alguna, li faré una sorpresa a la noia que m'ajuda a dutxar-me'. 'Es nota que sap que als homes també ens agrada que ens regalin roses'.

L'alcaldessa somriu i continua repartint roses i petons als avis i àvies. Quants sentiments en pocs minuts! En sortir, comentem que alguna d'aquestes persones segurament avui dorm més feliç, se sentirà menys sola o fins i tot rebrà una sorpresa. Un bon costum que hem de continuar, perquè per moltes persones, una rosa és molt més que una rosa!

SUSANNA PELLICER és regidora de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.