Al costat de Gent per Valldoreix


  • Comparteix:

michael.caceres

Michael Caceres


Publicat: el 22/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests darrers dies han estat molt positius per Valldoreix. Hem aconseguit tancar un acord al costat de Gent per Valldoreix, i donar tot el nostre suport al seu cap de llista, Jaume Sanmartí. Ha estat una decisió fàcil i carregada de molt pragmatisme i de generositat.

Els del PSC som gent d’esquerres i de progrés i, a Valldoreix, des de fa més de dos anys hi ha un col·lectiu de ciutadans i de ciutadanes, molt transversal, que està treballant pel seu barri, des d’una òptica social, veïnal i molt plural. Aquests han estat valors que des del PSC hem sabut veure des d’un bon començament, i que ens han empès a sumar-nos al projecte que defensa en Jaume Sanmartí.

Des d’un bon inici hem tingut clar que no volíem dividir més el vot de l’esquerra i, per tant, calia sumar esforços en les persones del territori que ja estan treballant pel seu barri, amb molta capacitat i amb la preocupació latent d’anar fent propostes de millora de les mancances actuals de Valldoreix.

Ens sentim plenament satisfets de l’acord amb Gent per Valldoreix, a la candidatura de la qual hi ha veïns i veïnes afiliats al PSC. A més, en Jaume Sanmartí rebrà més suports, no només el nostre, i aquest fet encara li dona més possibilitats de cara a obtenir un bon resultat i poder aplicar, després les polítiques del sentit comú, i ajustades a les necessitats reals de Valldoreix.

El 24 de maig a Valldoreix s’haurà de triar entre els projectes faraònics de l’actual president de CiU, o els del sentit comú que defensa la Gent per Valldoreix, i els veïns i les veïnes que, tenint un perfil progressista i d’esquerres, se suma a aquesta plataforma veïnal. Nosaltres ja ho tenim clar i apostarem per Gent de Valldoreix.

MICHAEL CÁCERES és egidor i primer secretari del PSC de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.