Tota una experiència!


  • Comparteix:

carles.brugarolas

Carles Brugarolas


Publicat: el 27/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat és singular. Queda molt clar quan mires estadístiques i indicadors en molts dels quals destaca, siguin aquests econòmics, socials, demogràfics o geogràfics. La posició capdavantera que ocupa en rànquings tan diversos com ara arbres per habitant, joventut de la seva població, nombre de campus universitaris, places escolars, atur o llocs de treball no poden portar a cap altra conclusió. Som singulars.

Tenim també un molt bon posicionament. Generem curiositat, moltes persones volen visitar-nos o volen venir a viure. Som un model urbà diferent, no hi ha cap ciutat com la nostra, descongestionada, humana. Però alhora amb un centre dinàmic i vigorós, que compta amb l'empenta de centenars de comerços i d’entitats i milers de persones que troben el seu espai per projectar-se i relacionar-se, per aportar coses a la societat.

Precisament aquest centre ha estat bullint d’activitat aquest cap de setmana, i aquesta és una gran notícia. Un cop més, comerciants, hostalers, emprenedors, serveis i sector cultural hem volgut explicar el nostre relat de ciutat i projectar l'experiència Sant Cugat.

Hi ha novetats molt importants: l'aproximació entre comerç i cultura ens permet avançar i millorar en la nostra definició com a espai d’atracció. La Cultural com a entitat i la plaça de Pep Ventura ja juguen i jugaran un paper important. Que interessant ha estat veure els carrers Sallés i Sabadell inserits en aquesta dinàmica! La plaça Barcelona s’està consolidant com una més de les de l'eix, amb la tirada que comporta per carrers importants com Xerric i Sant Antoni. El Mercat Vell ja comença a deixar-se veure. El carrer Major, l’Endavallada i altres ja en gaudeixen... Sí, s'està eixamplant l'eix, i aquesta és una gran notícia per fer de la nostra una ciutat de referència per visitar i gaudir-ne, per viure la cultura, l'oci, la moda, la gastronomia... per viure l'experiència Sant Cugat.

Així fem economia entre tothom, es crea ocupació i oportunitats, una societat més justa i cohesionada. Un poble millor.

CARLES BRUGAROLAS és tinent d'alcalde de Promoció Econòmica



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.