Moltes gràcies!


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira


Publicat: el 1/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Moltes gràcies a les 13.524 persones que el diumenge 24 de maig ens vau tornar a fer confiança a les eleccions locals. Moltes gràcies també a tots els militants de Convergència i Unió i a tots els que d'una manera o una altra, amb les vostres aportacions, suport, implicació i comentaris. ens heu ajudat a fer de Sant Cugat i de nosaltres, una ciutat i un govern, cada dia millor.

Moltes gràcies perquè hem estat la força política més votada i els ciutadans ens han donat una majoria suficient per poder continuar governant els propers quatre anys, amb la nostra candidata i alcaldessa Mercè Conesa al capdavant.

Pensem que els santcugatencs i les sancugatenques, i la ciutat es mereixen un govern fort perquè són moltes i importants les decisions que s'hauran de prendre i és per això que aquesta setmana iniciarem una roda de converses amb les diferents forces polítiques per parlar d'acords i també del marc general de governança del consistori. Aquestes converses s'han de basar en els respectius programes electorals i en un Pla d'Acció Municipal del mandat que iniciem.

Estem contents perquè podrem treballar per fer realitat les propostes electorals recollides en el nostre programa que ha tingut com a eix vertebrador la nostra estratègia, social, econòmica i ambiental, i que ha comptat amb més de 600 aportacions, on la creació d'ocupació, ser una ciutat d'oportunitats per a tothom i fer de Sant Cugat una ciutat creativa amb un model educatiu i cultural de referència són les nostres prioritats.

Ens sentim il·lusionats i compromesos i ens esforçarem amb rigor i transparència perquè Sant Cugat sigui un municipi integrador, cohesionat, socialment avançat i més just per a les persones i poder fer així, junts, el Sant Cugat que ens agrada.

Estem preparats per seguir treballant per Sant Cugat!

Moltes gràcies!

CRISTINA PARAIRA és copresidenta de CiU Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.