Comencem nova etapa, seguim treballant


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 6/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A partir del 13 de juny quan quedin constituïts els nous ajuntaments, els socialistes santcugatencs comencem una nova etapa a Sant Cugat. És evident que els resultats que esperàvem no han estat els desitjats i hem perdut representació. Hem estat a 50 i escaig vots d'obtenir una altra acta de regidor i mantenir els resultats.

L'esforç de fer més de 140 propostes assenyades al ple municipal, (90% del programa electoral) i moltes de les quals acaben sent aprovades, no obté el corresponent reconeixement del vot ciutadà.

Tenim, però, la satisfacció d'haver fet bona feina per Sant Cugat, o d'haver-la fet de la millor manera que hem sabut. Dedicació no ens n'ha faltat i de projecte de ciutat en continuem tenint i encara que, amb menys representació, el seguirem defensant.

També és cert que hem hagut de treballar a contra corrent. A tres mesos d'unes eleccions vàrem haver d'elegir un candidat, crear un equip, confeccionar una campanya, formar una candidatura i teixir complicitats. Hem demostrat saber reaccionar, sentiment, voluntat, valentia, companyerisme, fidelitat, ideals, amb un projecte, il·lusió, ganes, altruisme, i hem generat una dinàmica difícil ara de pertorbar.

Aquest fet també ha condicionat part dels resultats perquè no hi ha hagut temps material de rodar, ni la candidatura ni al candidat amb condicions òptimes. Malgrat aquest contratemps estem prou satisfets de com s'ha fet la campanya i de com ha treballat la candidatura i l'equip al llarg de tot aquest procés. Volem agrair l'esforç i la feina feta a tots els companys i companyes, amics i amigues que ens han ajudat i ens han fet costat. A la vegada volem mostrar la nostra responsabilitat amb la ciutadania que ens ha donat el seu suport i dir-los que no els decebrem.

Aquest, per a nosaltres no és un punt final. Tot el contrari, ens suposa un repte fer d'aquesta situació un punt de partida del qual arranquem minvats d'efectius, ens haurem de fer replantejaments, però tenim capacitat de treball, i projecte.
Ara Sant Cugat necessita ser governada amb estabilitat, i el grup que ha guanyat les eleccions no ha obtingut la majoria absoluta. Nosaltres, els socialistes, som responsables, sabem el que és governar, i hem de fer que la nostra ciutat tiri endavant fent possible la governabilitat de la ciutat.

Els propers quatre anys ens han de permetre corregir els errors comesos, consolidar els nostres encerts i passar la revalida el 2019. Només així sabrem si la feina feta obtindrà millors resultats.

PERE SOLER és portaveu del PSC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.