Baixeu al carrer!


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 14/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha parts naturals, parts més difícils i parts a cop de fòrceps. Així han vingut al món del poder municipal molts dels actuals consistoris. És bo que hagin nascut. Que siguin ben rebuts per la ciutadania, en bona part responsable dels gens d'aquests nadons.

Per llei ja s'ha acabat el minuet dels pactes i dels canvis de parella. També s'ha extingit l'impàs de la campanya electoral en què els aspirants prenien la paraula sense haver de prendre decisions. Ara els regidors (per virolades que siguin les combinacions) han d'estacionar la dialèctica i baixar al carrer a escoltar, abans de decidir. És la seva responsabilitat. Els ciutadans - corresponsables del bé comú - devem respecte als càrrecs electes i per lleialtat, hi hem de col·laborar aportant la informació que descobrim a peu de carrer, encara que sembli incòmoda. Per posar un exemple: reclamo per enèsima vegada al flamant consistori de la nostra ciutat que no descarti la gent gran discapacitada en el seu legítim desig d'accedir fàcilment al Monestir. Després de demanar-ho inútilment en diverses legislatures, hi torno: 'No feu difícil el que és just i fàcil. Que la bona disposició no es torni a perdre per dins de l'immens laberint d'ordinadors de la casa gran'.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.