Hauria de ploure!


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 5/jul/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

S'ha acabat el sarau de la Festa Major i ha entrat la canícula amb ganes de quedar-se. Ara rondinem de la calor que fa i dels núvols que passen de llarg. 'Hauria de ploure!', pensem instintivament.

'Hi ha massa pols, els arbres pateixen i les males olors de les gresques no acaben de marxar'. Feta la rondinada terapèutica, allunyem les queixes inútils amb el ventall del sentit comú per valorar la Festa Major passada tan objectivament com puguem. Com que cadascú tindrà la seva opinió, m'arrisco a afegir-hi la meva.

Entre el que he presenciat i el que he llegit al programa, em sembla destacable la qualitat de moltes de les iniciatives que han creat i protagonitzat adults de diverses procedències i una gran quantitat de joves i noies molt preparats. La majoria de les variades propostes no provenien directament de l'administració, sinó de la iniciativa ciutadana. I els problemes i els excessos -que de tot hi ha hagut- tampoc no els hem d'encolomar únicament a l'administració. Som tots els ciutadans els que no hem de permetre que les bretolades dels dèspotes insensats rebentin la joia de conviure i estimar la ciutat que és el nostre 'petit racó dintre l'espai'. Efectivament, hauria de caure una bona pluja de civilitat.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.