Comprar amb dignitat


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 3/oct/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Nomalment, comprar és una actitud, com qualsevol activitat de la vida. I no em refereixo pas a comprar aliments o mobles necessaris per a la casa, sinó roba, complements o estris per a l'esbarjo. A vegades, hi anem acompanyany el germà, el fill o la dona, que vol una jaqueta nova. D'altres vegades, simplement badem sense cap necessitat imperiosa de comprar res. Perquè no ens cal.

Però avui sí que cal. Avui sí que és una necessitat imperiosa. Avui som, més que mai, tots compradors, tots uns grans interessats a anar de 'shopping', encara que sigui la nostra afició principal. Avui és el gran dia del mercat a Sant Cugat. Però no d'un mercat normal, sinó d'un de solidari.

Per primera vegada, a la sala Teatre Club, durant tota la tarda, tindrà lloc un mercadet de roda primera i de segona mà amb l'objectiu de recollir fons per a la Fundació Eric Abidal, de lluita contra el càncer infantil. L'esdeveniment serà organitzat pel projecte micompañerodeviaje.com i espera comptar amb tot el vostre suport.

Per una vida més digna.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.