Un divendres qualsevol


  • Comparteix:

susanna.pellicer

Susanna Pellicer


Publicat: el 5/oct/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Algunes persones diuen que la nostra ciutat és hiperactiva... Divendres a la tarda, a la plaça Octavià, el xou de la gent gran tancava els actes de celebració de la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat. L'alcaldessa emplaçava el col·lectiu de la gent gran i les entitats que hi treballen a fer un camí junts per fer una ciutat justa on la gent gran sigui respectada, valorada i estimada per la utilitat a la societat. Manifest, pa amb xocolata i molta música.

A pocs metres d'allà i a continuació, començava la Festa Major del Barri del Monestir, en una edició especial perquè per primera vegada l'organitzava la xarxa que s'ha creat arran del Pla d'Inclusió i que compta amb empreses, comerços, església evangèlica, associació de veïns i altres entitats del barri. Molta gent amb ganes de gaudir del pregó entranyable de La Lira i de tots els actes del cap de setmana.

I quasi a la mateixa hora al clauste del Monestir, Oncolliga organitzava un concert-cocktail per donar-se a conèixer i recaptar fons. Vam sentir molts testimonis agraïts de com els havien ajudat quan havien patit i patien càncer.

I cap a la mitjanit molta gent es reunia a Mercantic per celebrar el 60è aniversari del Joan, del Joan Barberà, tot una institució... Vull felicitar-lo des d'aquí perquè ell és d'aquelles persones que fan poble: incansable caminador i va portant les noticies de tot el que passa a Sant Cugat.

I podria continuar parlant de dissabte i diumenge: Petits Camaleons, perxa al carrer, inauguració de l'Empresa Endress Hauser, Vintage Market, Mitja Marató, presentació equips UESC...

Crec que l'important és que tothom trobi el que li agrada. L'Observatori diu que el 91% de ciutadans estan contents de viure a Sant Cugat. La feina i el compromís d'aquest equip de govern és continuar treballant perquè tothom tingui oportunitats de treball, socials, de lleure...

SUSANNA PELLICER és tinent d'alcalde de Benestar i Ciutadania



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.