Sant Cugat és poesia


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 31/oct/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest octubre, la nostra ciutat s'ha omplert de poesia, amb recitals, concerts, exposicions i un munt d'activitats més, començant per l'homenatge a l'Ovidi Montllor, poeta, cantant, músic, actor i artista global que porta vint ants de vacances. El cantautor d'Alcoi va ser recordat ara fa una setmana a l'Auditori de Sant Cugat, just abans d'un recital amb noms joves: Sònia Moll, Mireia Calafell...

A banda de tots els actes de cara al públic, vam poder constatar que la poesia al nostre país té molt bona salut, perquè l'aplec de programadors de Festivals Poètics va ser una olla que bullia d'amants de la poesia, i es va veure que hi ha moltes desenes de festivals poètics a Catalunya: Bouesia, Brots de Poesia, Elixir, Poefesta, Poemestiu, Poepera, PoésArt, Poesia a les Caves, Poesia des dels Balcons, Poesia i +, Rusc, Festival de Poesia de Gironella, etc.

Per molts anys i per molts versos.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor de català



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.