El nou Mercat Vell


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 9/nov/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sembla que ara ja sí podrem gaudir a partir de la setmana vinent d'un nou centre dinamitzador a la nostra ciutat: el 'nou' Mercat Vell.

Ha estat una llarga espera però ja ho diuen que 'lo bueno se hace esperar '. Tothom està desitjant la seva obertura, ja que serà un pol d'atracció per aquella zona i de ben segur posarà la nostra ciutat com a referent, una vegada mes, en la diferenciació comercial i de serveis a la comarca .

Per què aquesta diferenciació i innovació? Per què serà un concepte diferent als mercats tradicionals? D'una banda trobarem parades només de venda, però també trobarem parades de degustació i venda de productes. Deu parades seran les encarregades de donar aquest servei: dos d'elles de caire tradicional com la de fruites i verdures i una de llegums, les quals són conegudes per als usuaris que anàvem al mercat. Les altres vuit són les que ens donaran una oferta nova al mercat: podrem gaudir d'una peixateria, una carnisseria, una xarcuteria, un forn, productes italians, un frankfurt, ceviche i un celler de begudes, totes elles amb possibilitat de degustació i venda dels seus productes

Com podeu veure tindrem una oferta variada i que complirà amb les expectatives de tots els públics .

Estic segura que serà un punt de trobada a la nostra ciutat, tant pels que vagin a comprar com per aquells que vulguin anar a menjar tenint al mateix espai una varietat d'apats diferents i combinables tots de molt bona qualitat.

Us animo a tots a anar-hi i fer que aquest nou espai a la nostra ciutat sigui tot un èxit, un referent i pol d'atracció cap a la nostra ciutat

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.