Mirem endavant i actitud positiva


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 23/nov/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A ningú se li escapa que ens trobem en un moment incert, estrany, de certa desorientació. No cal especificar, ni tan sols explicar amb precisió els motius. Cadascú, des de la seva perspectiva personal o professional pot identificar el nivell i el motiu d'aquesta incertesa.

El cicle de les nostres vides fa que es produeixin aquests moments. I davant d'això, més enllà dels consells tradicionals que podem rebre individualment i col·lectivament, em permeto la llicència d'adreçar-vos mitjançant aquest breu article un impuls d'actitud positiva. Paraules que totes elles ens han de fer sentir que paga la pena mirar endavant.

Somni, repte, esforç, desig, objectiu, satisfacció, aspiracions, il·lusió, imaginació, desafiament, estimulació, fita, impuls, creativitat, força, empenta, ímpetu, energia, il·limitat, vigor, dinàmica, intensitat, al·licient, diversió, alegria, felicitat, satisfacció, gaudir, entusiasme, vitalitat, plaer, viure, fruir, diversió, assaborir, passió, fervor, goig, joia.

En el nostre dia a dia, utilitzem un vocabulari positiu que ens doni esperança i que ens faci avançar cap a alternatives constructives.

CARMELA FORTUNY és tinenta d'alcalde de Cultura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.