En marxa el Consell Sectorial d’Esports


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 11/gen/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dijous, es posa en marxa el Consel Sectorial d'Esports (CSE) de Sant Cugat. Aquest és l'espai de trobada i diàleg on ens trobem tots i totes els i les agents que formem part de l'esport de la nostra ciutat, les entitats i clubs, els diferents operadors/es, l'escoles, l'àrea d'esports, etc. I és aquí on és la gràcia, hi som tots/es representats i representades.

Des de l'àrea d’Esports, i personalment des de la regidoria, hem d’incentivar la participació al CSE i a les taules de treball que hi puguin derivar. Per això, hem de fer bé la feina, i fer propostes de treball on tothom se senti còmode i partícip. És per això que durant els darrers mesos hem treballat de valent per poder presentar un CSE amb un contingut, al meu parer, molt interessant i on tots i totes tenim molt a aportar. Així, doncs, presentem una combinació de punts de l’ordre del dia entre formals o d’informació i altres per desenvolupar entre tots/es amb el treball posterior. Hem encetat un mandat fa poc més de sis mesos i temin molts reptes per endavant a l’àmbit esportiu. Aquest primer any de mandat és cabdal per coordinar les nostres propostes de programa electoral i orientar-les sobre el terreny fruit del treball amb el teixit esportiu de la ciutat, en el sentit més ampli.

Sóc conscient que no serà tasca fàcil, ja que el dia a dia de les entitats, clubs, operadors, escoles, etc. és molt intens i sabem que el que proposarem suposarà més feina per a tots i totes, però esperem que els objectius per assolir siguin prou motivadors per engrescar-nos a participar, opinar i col·laborar per fer-los realitat. I estic ben segur que, una vegada més, el món de l'esport estarem a l’alçada i em poso aquesta responsabilitat principalment a mi, ser capaç de generar un debat enriquidor que sumi encara més al projecte que compartim, l’esport de la ciutat.

ELOI ROVIRA és regidor d'Esports i Joventut



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.