El PAV3 de la Guinardera


  • Comparteix:

francesc.aguila

Francesc Aguilà


Publicat: el 12/feb/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa uns dies que tant en el Consell d'Esports com a la premsa es va anunciar la construcció del nou PAV 3 de la Guinardera, en els propers 16 mesos. És una bona notícia per la ciutat, però especialment pels clubs que hauran de fer servir la instal·lació. També cal destacar que servirà per descongestionar les pistes poliesportives de la Rambla del Celler però només per a determinats esports. Altres esports com l'hoquei sobre patins i el patinatge artístic es quedaran sense poder utilitzar la nova instal·lació.

Ara bé, hem de saber que es farà una instal·lació sense vestidors, cosa que fa que tinguem una pista poliesportiva molt necessària però sense uns serveis de vestidors.

Aquest tema dels vestidors va sortir en el Consell d'Esports. Es va produir un debat on es van veure diferents punts de vista. El primer és que aquest nou equipament sense vestidors pot provocar una baixada de la qualitat en la pràctica esportiva. El segon és que no seran suficients els vestidors que ja hi ha a la ZEM de la Guinardera per absorbir més esportistes. Per últim, hi ha el punt de vista del govern: conscient que l´entrada en funcionament d'aquest equipament pot provocar un bon enrenou, es va reemplaçar, un cop acabada l'obra, a fer un plantejament de si fan falta més vestidors o no.

Des del PSC ens alegrem que per fi hi hagi un nou equipament esportiu, però també demanen que es facin bé les coses. És a dir: que hi hagi uns serveis dignes i de qualitat per la pràctica esportiva. No volem que hi hagi goteres i es faci malbé el parquet, com en el PAV. 1. Volem que hi hagi vestidors complerts, bones comunicacions per arribar a l'equipament i un funcionament sostenible.

Per això demanem que es faci autocrítica des del govern per no incloure els vestidors al nou equipament de la Guinardera. Voldríem que hi hagués un compromís cap a les entitats esportives d'ampliar l'equipament un cop acabada l'obra, perquè hi hagi tots els serveis disponibles.

D’aquí un any i mig quan entri en funcionament el nou equipament de la Guinardera, podrem valorar si les peticions actuals d’incloure nous vestidors son necessàries o no. Penso que tot i la bona voluntat de l'equip de govern de fer l’equipament, no s'han complert totes les demandes dels clubs esportius de la ciutat.

Personalment crec que es un error que no s'escoltin les demandes de les persones que ja fan servir alguns equipament esportius o que faran servir la instal·lació esmentada. D'aquesta manera no s'ajuda aquelles entitats esportives que vulguin créixer tant a nivell quantitatiu com a qualitatiu.

FRANCESC AGUILÀ és membre del PSC de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.