Cruyff i Sant Cugat


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 2/abr/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui em parlaven d'un perruquer de Sant Cugat que té ganes d'ajudar els nens desfavorits, a fi que puguin estudiar. Aquest gran gest d'aquest gran santcugatenc, que sempre des de l'anonimat intenta treballar per millorar la nostra societat, em recorda el nostre ídol Johan Cruyff.

Fa pocs dies, llegint un article d'en Joan Laporta sobre el Johan, em vaig assabentar que l'holandès volador va ajudar una família que buscava desesperadament una cadira de rodes per al fill, que ell va aconseguir en un tres i no res, amb la condició sine qua non que no fessin públic el seu nom. Doncs, a part d'agrair-li els quatre títols seguits de Liga, la primera Champions i els tants diumenges de glòria com a jugador i com a entrenador, i que estimés la llengua, la cultura i la nació catalanes, també li haurem d'agrair que ajudés els nens.

I la seva llavor, a banda del futbol, és la seva fundació, que hi treballa amb la seva tenacitat. Bedankt.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor de català



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.