La manera civilitzada de conviure


  • Comparteix:

joan.puigdomenech

Joan Puigdomènech


Publicat: el 18/abr/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A ciutat les activitats i el veïnat han de conviure. A cada activitat en funció del tipus d'activitat, del lloc i de les condicions de l'establiment se li atorga un horari que l'ha de permetre tenir una viabilitat econòmica i d'altra banda poder conviure amb el seu entorn sense conflictes. El titular d'aquesta activitat coneix aquest horari perquè figura en la seva llicència d'activitat.

La Policia Local vetlla perquè aquests acords es compleixin. Quan un veí es queixa, la Policia Local comprova que l'activitat s'ajusti a les condicions de funcionament pactades. En cas que s'hi ajusti, informa als veïns que l'activitat funciona correctament i en cas contrari aixeca una acta policial on consta l'incompliment. Un incompliment porta a una sanció en funció de la gravetat de l'incompliment.

En algunes situacions excepcionals una activitat demana un permís puntual. Si la petició és raonable, l'ajuntament informa al veïnat que es pot veure afectat intentant que es facin càrrec de l'excepcionalitat i a qui ha demanat el permís li demana mesura en el gaudi de l'excepcionalitat.

Aquesta és la manera civilitzada en què activitats i veïnat poden conviure, fins i tot en l'excepcionalitat

JOAN PUIGDOMÈNECH és regidor de Media Ambient (Convergència)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.