Sense cap mèrit


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 15/mai/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Si fa bo, dissabte a la plaça Octavià es commemorarà el mig segle del servei que Caritas presta a les persones necessitades de la ciutat. Seria poc adient celebrar de forma només festiva la continuïtat d'una acció que justament és conseqüència dels patiments humans. Per això es farà un reconeixement als que a través de Caritas han alleujat la solitud i la manca de recursos dels altres.

Han actuat coordinats amb diferents instàncies i amb el suport Municipal. I han intentat mantenir el seu propi perfil: estar atents a les persones que queden excloses dels programes previstos, promoure més solucions que denúncies, sense deixar mai de ser la veu dels que no en tenen. Treballar amb l'absoluta discreció dels 'servents sense cap mèrit' com defineix Jesús els que fan simplement el que cal fer. Des de sempre els comunitats cristianes han tingut la fraternitat com a deure i, amb més o menys coherència, cada cristià s'ho ha d'haver proposat. I com que 'res no és possible sense els homes, però res no té durada sense les institucions' Caritas ve a actualitzar aquest nobilíssim humanisme i convida tothom a obrir horitzons i a activar tots els recursos que tinguem a mà perquè Sant Cugat també excel·leixi en solidaritat.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.