D'hereus i d'arquitectes


  • Comparteix:

damia.calvet

Damià Calvet


Publicat: el 23/mai/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest passat dissabte 21 de maig els militants i simpatitzants de Convergència vàrem celebrar una jornada de participació amb una doble consulta. Unes primàries per escollir el cap de llista a les properes eleccions al Congrés, i una pregunta sobre el futur del partit. No era una pregunta simple, ja que es decidia entre l'impuls a la creació d'una nova formació política o bé la renovació de l'actual. No es tractava de preguntar pel nom, ni de definir posicionaments ideològics. Es tractava de saber com afrontar la complexitat del moment social, econòmic i polític que estem vivint. Des d'un nou concepte, obert, inclusiu i participat, o des d'una visió de partit més clàssica.

El segell de Convergència està ben present en el que avui és l'estat del benestar, en la configuració de les condicions pel progrés econòmic del país, que sustenta aquest estat del benestar, i també en la radicalitat democràtica del procés cap a l'estat propi.

L'encàrrec dels més de 14.000 militants i simpatitzants que varen votar el dissabte ha estat clar: fer una formació política nova, que tingui les arrels fonamentades en la història d'èxit del que és Convergència. Som els hereus d'aquesta història, i alhora volem ser els arquitectes d'una nova etapa. Una etapa en la que cal treballar, a nivell local, per una correcta gestió diària de la ciutat i per tirar endavant projectes estratègics que creïn valor afegit a Sant Cugat, i a nivell nacional, sense perdre de vista el procés en el que estem immersos, el d'aconseguir un estat propi per Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.