Per què ens presentem a liderar el PSC?


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 28/mai/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

D'ençà que s'ha obert el procés per a la renovació de la direcció del nostre partit a Sant Cugat, un grup de companyes i companys, coneixedors de la ciutat, de diferents barris i districtes, ens hem posat a treballar per iniciar una nova etapa de consens, d'il·lusió i de treball en equip amb l'objectiu de recuperar el protagonisme del PSC al municipi.

Amb la voluntat de deixar enrere uns temps incerts amb dimissions, renúncies i resultats electorals poc satisfactoris, i un procés congressual que no acabava de concretar-se, ha fet que volguéssim entomar aquesta responsabilitat i féssim un pas endavant, i ens presentéssim amb la voluntat de liderar l'agrupació, obrint les mans a totes les idees, ajuts i suport de la resta de la militància que tinguin ganes d'aportar i de construir.

Volem capgirar la situació de l'agrupació i ho farem. Només amb l'esforç de tots ho podrem fer. La nostra candidatura compta, a priori, amb un suport molt ampli dels militants, hem parlat un per un amb quasi la totalitat dels companys i companyes, superem de llarg els avals necessaris i tenim la credibilitat d'haver estat al costat de la gestora treballant en els actes i esdeveniments, d'haver afrontat les darreres campanyes electorals, d'haver mantingut la representació al consistori - tot i les males expectatives inicials de desaparèixer- , d'haver teixit una xarxa de col·laboració entre el grup municipal i la militància en els òrgans de representació del partit, de continuar estampant el projecte socialista i programàtic a la ciutat amb les nostres accions. Creiem que hem sabut encaixar amb la dinàmica de la federació i amb la direcció nacional del PSC, amb els seus grups parlamentaris i amb els companys dels municipis veïns.

Volem dinamitzar la nostra agrupació local, retornar la il·lusió i la confiança a la ciutadania. Potenciar la presència del partit als barris i a tots els racons del municipi, fent que el grup municipal i el partit s'alcin amb una sola veu. Volem eixamplar la nostra representació i la presa de decisions. Hem d'estar oberts, sens dubte, i valorar totes aquelles persones que vulguin col·laborar, que vulguin participar, amb idees i amb la voluntat de construir. Hem de saber motivar i engrescar i multiplicar els nostres esforços per portar un missatge d'optimisme que és possible seguir transformant la societat santcugatenca

Som un equip més que va més enllà de personalismes. Som un grup i cada dia s'eixampla més. El treball que haurem de realitzar és de forma conjunta des del partit amb el grup municipal, els dos fronts units en les mateixes accions, en les mateixes decisions. Ara més que mai és moment de mostrar unitat, una sola veu, una sola força. En Pablo, en José, na Lola, en Vicenç, en Pere, na Sandra Liliana i l'Elena som els que hi posem el rostre, però al costat hi ha molts més companys i companyes que hi posen el seu treball també, i que entre tots ho farem possible.

Sens dubte la prioritat serà el treball en equip, socialitzar i amplificar la participació, la presa de decisions, l'estratègia i la discussió política, a partir de la unitat d'acció entre el grup municipal i l'agrupació, empoderant cada cop més a l'afiliació i a les seves propostes. És el nostre capital humà. Només ho podem fer des del manteniment d'un alt nivell de compromís i lleialtat, no treballant pels candidats, sinó pel projecte del PSC. Establint reptes prioritaris per no perdre més oportunitats, afrontant el debat polític i preparant les nostres propostes pel proper període congressual un cop hagin passat les eleccions generals de juny.

Des d'aquí volem esperonar tots els militants a prendre part en la propera assemblea dilluns que ve. Volem que tothom hi pugui dir la seva, que tots els companys i companyes des de les diferents visions reconstruïm l'espai que ens pertoca, que tothom que tingui ganes de treballar es sumi en aquest projecte perquè no hi sobra ningú, ni hi sobra cap idea, ni cap compromís, ni cap proposta. Només hi ha ganes de treballar, ara i després de l'assemblea.

PERE SOLER és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.