Fa pudor


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 25/jun/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El Mortadelo i el Filemón es reuneixen en el despatx d'un dels dos per intentar combatre els enemics. Mentrestant, fora plou i les clavegueres comencen a fer pudor. Però ells continuen amb la seva conxorxa, amb l'objectiu d'utilitzar la TIA i els seus informes per lluitar contra aquells que volen canviar algunes coses del món, per millorar-les, per viure bé, en pau i amb llibertat i per donar als seus fills una mica d'il·lusió.

Des de dins del despatx, però, ells no s'adonen del que realment passa al món, al carrer, a les places, a la societat, a les famílies, als nens i als joves, senzillament ells s'ho passen bé tots dos jugant a la 'play', combatent enemics als jocs de la 'play' i a jocs de rol i d'altres tipus i, així, com dos infants innocents, ells només juguen, juguen i juguen, pobrets, sense fer cap mal.

Fins i tot, juguen amb les altres persones.

DANIEL RUIZ-TRILLO és professor de català



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.