Venint de París


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 15/jul/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En Gabriel tenia 18 anys quan va entrar a la Companyia de Jesús. Corria l’any 1955. Més enllà d’una llarga etapa de formació per preparar a fons el seu lliurament com a jesuïta, va ser ordenat prevere el 15 de juliol de 1966. Després fou enviat a la Universitat de París on va rebre el doctorat en Sagrada Litúrgia.

El flamant doctor Bayès no va tornar de París amb aires d’especialista distant. Sinó que es va incorporar de seguida a la nostra parròquia com a coadjutor de Mn. Juli Nàjera que era molt bon capellà i tot un rector que ja portava 17 anys al monestir. I així el P. Gabriel Bayès va esdevenir el que ha estat i és fins avui: vicari parroquial.

Ha estat especialista, però de proximitat: ha acompanyat generacions de santcugatencs: els alumnes de la facultat, els petits en la catequesi, els joves que formaren llars cristianes, la comunitat que calia animar i els malalts a qui ha acompanyat amb especial delicadesa. Tots els que s’han beneficiat dels seus serveis, faran bé de manifestar-li reconeixement, sobretot pregant per ell.

Aquest diumenge a la Missa de dos quarts de nou del vespre ens unirem a la seva acció de gràcies. Qui vulgui obsequiar-lo pel 50è aniversari de l’ordenació, que ho faci com ell desitja: donant suport a Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.