Comencem un nou curs


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 14/set/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat del Vallès és una ciutat que afronta els reptes de futur garantint el desenvolupament i la innovació per reforçar la cohesió social i la qualitat de la convivència. És, sense dubte, una ciutat que prioritza l'educació i que ha integrat durant més d'una dècada, el concepte de ciutat educadora, evolucionant darrerament cap al concepte de ciutat que aprèn i que, per tant, ha de promoure la creació d'espais, programes i processos d'aprenentatge.

Amb la clara voluntat que l'administració local pot i ha d'esdevenir un actor clau en matèria educativa, des de l’equip de govern orientem les polítiques en dues línies estratègiques: la planificació i la innovació .

La planificació: perquè es doti la ciutat de places necessàries, planificació educativa que aquest curs es consolida amb la posada en marxa de la nova escola, l’inici de les obres de l’institut Leonardo da Vinci i la inversió d’1,2 milions d’euros en la millora de les escoles públiques.

La innovació: Al llarg de la nostra experiència hem pogut veure que tota escola vol crear un entorn que fomenti el desig d’aprendre i esdevenir un entorn d'aprenentatge innovador. En aquest sentit, l’Ajuntament treballarà per a enfortir els projectes educatius de les escoles, orientant les metodologies educatives cap al que la comunitat internacional (OCDE) considera pràctiques educatives avançades i també posarà èmfasi en oferir a les escoles, programes que fomentin les anomenadescompetències STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques)

Comencem el curs, doncs, amb bones notícies, bateries carregades, increment dels recursos i amb les prioritats clarament centrades en l’EDUCACIÓ, en majúscules.

Us desitjo un molt bon curs 2016-2017

ESTHER SALAT és regidora d'Educació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.