Des de tu!


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 5/des/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns dies la Marta Pascal, secretària general del PDECat, en un article a 'La Vanguardia' que us recomano, va definir el Partit Demòcrata en una sola frase: som la convergència per un país millor. Un país és la seva gent, i només des de la gent i amb la gent es pot construir aquest país millor.

Per això dimarts passat vàrem presentar una proposta de treball per la nova agrupació local del Partit Demòcrata a Sant Cugat amb un eslògan que posa la gent al centre de la decisió i de l'acció: des de tu! I és amb aquesta voluntat de construir de baix a dalt amb la que comença a treballar la nova direcció local, que tinc l'honor i la responsabilitat de presidir.

Aquest és un nou repte, molt per sobre dels interessos personals, ja que hem configurat un equip molt heterogeni alhora que compacte, amb un perfil molt jove però també amb persones d'experiència contrastada, persones del poble i amb un compromís de país inqüestionable. Un equip de persones amb un capital humà molt gran i amb moltes virtuts, que es complementa i que ha de servir per connectar amb totes les sensibilitats i liderar el projecte de Partit Demòcrata a Sant Cugat.

Som un equip ambiciós i hem presentat una proposta de treball exigent. Hem de seguir desenvolupant la bona tasca que s'ha realitzat els darrers anys, però amb un nou i renovat perfil. Són molts els reptes locals i nacionals que tenim al davant i per afrontar-los necessitem debatre, enriquir i compartir objectius, explicar com volem seguir fent de Sant Cugat una ciutat de referència, com volem arribar a tenir un país millor, més just i més lliure, però el més important de tot és tenir el suport i l'empenta de com més gent millor per aconseguir-ho.

Obrir el partit, fer participar als associats i a les associades i a la ciutadania, identificar els joves amb aquest projecte, donar suport a l'acció de la JNC, generar debat i discurs, dinamitzar la nostra seu social i treballar per projectes concrets són alguns dels objectius que ens hem plantejat.

Comença una nova etapa i esperem que amb aquesta il·lusió i empenta renovades puguem commoure a la ciutadania i fer que s'identifiquin amb el projecte del Partit Demòcrata, que vol ser central, de tothom i per a tothom.

Us hi esperem!

ELOI ROVIRA és president de PDECat a Sant Cugat i regidor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.