La millor manera de viure el Nadal


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 2/gen/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests dies, la ciutat llueix més bonica que mai: engalanada amb els llums, les rosasses i la fira de Nadal; però el que la fa especialment bonica durant aquesta època de l'any, és la intensitat i la felicitat amb la qual els infants viuen aquests dies.

Enguany la ciutat ha recuperat l'envelat després d'uns anys de dificultat, i ho ha fet amb un espai de relació per a les famílies, amb propostes per a totes les edats en un punt de trobada per a tothom.

L'Envelat ha aconseguit una barreja ideal d'espais de joc i d'espectacles que podem compartir amb els més petits i viure en família. I és aquí on penso que hi ha el toc màgic: gràcies al joc, els infants desenvolupen la imaginació i la capacitat creativa. Mentre juguen, experimenten el que els envolta, resolen conflictes, proven nous desafiaments i conductes, s'adapten a noves situacions, etc. En definitiva, el joc és la seva manera d'aprendre a viure.

Convertir les vacances escolars de Nadal en una oportunitat perquè avis, tiets, pares i mares, puguem gaudir dels jocs dels nostres infants, en el marc de l'envelat és la millor manera de viure el Nadal.


ESTHER SALAT és regidora d'Educació, Universitat, Ocupació i Família i membre del PDECat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.