Mobilitat a Valldoreix: un trencaclosques?


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 19/gen/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Encertar-la en els temes de mobilitat no és fàcil però una norma bàsica en la gestió política és escoltar la gent i atendre les necessitats d'interès general. Per sort, a l'EMD de Valldoreix es va crear la comissió de mobilitat amb la intenció de desencallar un tema tan preocupant com és la direcció dels carrers al sector del Rossinyol. Aquest sector compta amb un petit nucli comercial que es va veure greument afectat pel canvi a direcció única de l'avinguda de Ramon Escayola. Em pregunto si afectar negativament una part del comerç del poble i un nombre elevat de veïns i veïnes va en la línia d'atendre l'interès general.

Haig de dir que, al meu parer, el que calia fer era retornar a la situació anterior a tot el rebombori i obrir la taula de mobilitat per tal de buscar aquells canvis que, buscant causar el menor impacte negatiu, poguessin millorar la mobilitat en un sector força complicat de la vila. El govern convergent de Valldoreix s'estima més deixar la situació que genera més malestar i, a partir de les conclusions que vagin sortint de la comissió anar fent els canvis que pertoqui. El temps ens dirà si han encertat. En qualsevol cas desitjo que anem prou ràpid en els treballs d'aquesta comissió per tal de trobar les millors solucions per a la mobilitat en aquest barri.

Un altre problema relacionat amb la mobilitat que m'amoïna és la manca de transport públic al polígon de Can Calopa. L'únic polígon industrial que tenim a Valldoreix i no hi podem arribar amb transport públic. Ja no és només que hi tenim la deixalleria, és que allà hi ha empreses i, per tant, persones que hi treballen o que s'hi han de desplaçar. Si algú no té transport propi no pot anar a l'únic polígon que tenim? Em sembla increïble. Ja no dic que hi hagi la mateix cadència de pas que a d'altres parades de Valldoreix però potser si que podríem fer-hi arribar alguna línia en els horaris d'entrada i sortida de les empreses del polígon. Ho proposaré al govern; a veure si, com jo, creuen que hi hem de posar remei.

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.