Predilecte, Joan


  • Comparteix:

merce.conesa

Mercè Conesa


Publicat: el 10/feb/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vas néixer a Barcelona, però vas al teu cel com a santcugatenc! Has deixat una fonda petjada en el nostre poble. Més que petjada, has posat uns quants maons en la seva construcció. Has volgut sumar i construir per on has passat: a l'Agrupació Maragall, a Fila Zero, a Tetrateatre, a Ràdio Sant Cugat, a l'Esbart, amb la gent de la sarsuela, amb la gent de la sardana...

Has fet tots els papers de l'auca a la nostra ciutat. I, a més, i això té molt valor, cada vegada que et trobaves amb algú li feies sortir un somriure. Amb el teu posat seriós i, a vegades, amb cara d'enfadat, has repartit somriures tota la teva vida i has fet el nostre poble més feliç. Em sap molt greu no haver estat al Monestir aquest divendres. Tinc una feina que em fa estar on, a vegades, no hi vull ser. I aquest divendres volia ser al Monestir per dir-te 'fins ara', predilecte Joan i 'gràcies, moltes gràcies' en nom de la ciutat. Però em diuen, i em fa molt contenta, que hi ha estat tot el poble, gent gran i gent jove amb llàgrimes als ulls que, com jo, trobaran a faltar el teu somriure.

Tot el poble, el teu, Sant Cugat, era dins la rotllana de la sardana que s'ha ballat en el teu honor a la llotgeta del Monestir.

Et trobarem a faltar, predilecte Joan!!!

MERCÈ CONESA és alcaldessa de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.