Banalitat


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 28/mar/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dilluns la gent d'Arran, organització juvenil de l'esquerra independentista, han 'okupat', entre moltes cometes, la seu del PP a Barcelona plantant una urna simbòlica al davant d'una façana redecorada per a l'ocasió. De la mateixa manera que en aquesta ciutat es van alçar veus alteradíssimes quan la secció local de Sant Cugat va treure les plaques dels alcaldes de l'època franquista, a Catalunya la tertulianada habitual i els pensius del procés han conclòs que no ens podem permetre actes violents ni coactius contra ningú en defensa de l'independentisme.

Perfecte. Em sembla perfecte que tinguem clar que abans la forma que les essències de les coses. Abans bonics i formals que actius i pensants. Abans estratègies (que ens estan anant de perles, eh?) que accions. Quina estratègia? Quina forma? Què s'està fent? Quina història està duent a terme el govern en pro d'una victòria clara del referèndum?

Assenyalar accions que no són violentes com si ho fossin sí que ajuda, segur. No com el fet que 50 militants de les JERC entressin a un acte de l'Amical de Mathausen al crit de 'Fora, feixistes!' en una exposició sobre el franquisme. Això segur que és ideal.

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.