Volpelleres viu, verd i educatiu


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 21/abr/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fins ara el bosc de Volpelleres havia estat el petit gran oblidat dels espais verds de la ciutat. Un raconet de natura que, per la seva orografia i malgrat que hi ha hagut nul manteniment, manté molta vida. I així ha de seguir sent.

Considero una bona notícia equipar un institut llargament reivindicat a la vora d'un entorn tan privilegiat. En aquest bosc, l'Ajuntament ha planificat però no hi ha actuat. Quan l'he visitat hi he trobat un lloc brut, amb deixalles, on persones desconsiderades l'utilitzaven de pipi can per les seves mascotes, un espai solitari on sortir a fer esport es podia considerar perillós... Però tot i així amb bellesa i necessari de conservar.

En les últimes setmanes hem viscut una forta mobilització de persones que defensen el bosc, i jo no puc fer més que alegrar-me'n. Estic segur -perquè he tingut l'oportunitat de conèixer-les- que són persones que estimen aquesta petita part de la nostra ciutat i que ho fan amb bona fe i voluntat de millora.

Hauríem de no deixar perdre l'oportunitat i posar el fil a l'agulla. Aprofitar que la gent es mobilitza i definir un pla per arranjar, mantenir i millorar el bosc, preveure l'impacte de vehicles que pot tenir el carrer que hi dóna accés i comprometre'ns a no desenvolupar l'altra peça, que sense ser bosc encara no té cap ús assignat. Quin millor ús que preservar una unitat forestal única? Tenir una escola i un institut públic en un barri com Volpelleres és important, tenir-los a la vora d'un bosc ben conservat transmet alhora uns valors que són els que vull per la meva ciutat.

RAMON GUTIÉRREZ és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.