Ens sobren els motius per invertir en educació de qualitat


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 26/jun/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'Educació té un efecte directe sobre la vida de les persones i per al conjunt de la nostra ciutat. Fins i tot la comunitat científica ha arribat al consens per concretar aquests efectes en cinc: millora el nivell de vida de les persones (Theodore Shultz va ser el primer investigador en assenyalar l'educació com una forma d'inversió), millora el nivell de benestar de la societat (ja que els beneficis de l'educació afecten a títol individual i a la societat en el seu conjunt), és imprescindible en ¡la societat de l'aprenentatge¡ (on aprendre de forma contínua és necessari per a abordar el futur) i millora aspectes no econòmics en la vida de les persones, relacionats amb la qualitat de vida.

Amb aquest convenciment és com a la nostra ciutat apostem per la qualitat en l'educació, no només oferint a les escoles projectes d'innovació educativa, d'immersió tecnològica o programes d'educació en valors i de coneixement de l'entorn que busquen enriquir els projectes educatius dels centres educatius de la ciutat.

També ho fem assumint amb escreix la nostra competència en el manteniment de les escoles on aquest estiu destinarem part de l'1,2 milions d'euros a millorar totes les escoles de primària públiques o anant més enllà de les nostres competències per avançar el finançament de 6,5 milions d'euros per a construir la nova escola de primària, La Mirada.


ESTHER SALAT és membre del PDeCAT i regidora d'Educació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.