Qüestió de responsabilitat


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 13/jul/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Al llarg dels darrers plens de Valldoreix, des d'ERC-MES hem presentat tot de mocions amb esperit propositiu, però moltes d'elles han estat rebutjades per la majoria absoluta que governa, algunes tot i dir explícitament que els semblava una bona idea. A nosaltres el que ens interessa és que les bones idees es duguin a terme.

Aquesta vegada, però, les mocions que presentem al ple d'aquest dijous són més de denúncia. Sabem que la majoria absoluta de l'equip de govern les tombarà, però hi ha coses que nosaltres, per una qüestió de responsabilitat, no podem deixar de denunciar.

Parlem d'aquests leds de dos dits d'alt posats als passos de vianants de tot Valldoreix, aquests bonys que de nit s'il·luminen però de dia són un perill per motoristes, ciclistes, cotxets, etc. Fins la setmana passada, tots els missatges que rebíem eren que això no era pas un problema i que el govern no tenia constància de cap accident. Ens cal un accident per veure que un bony enmig del carrer no és una bona idea? Per sort, sembla que ja els estan traient. Segur que ens diran que la pressió de l'oposició no hi té res a veure.

D'altra banda, l'empresa a la qual hem subcontractat la participació a Valldoreix va presentar a Mont-real el procés participatiu d'avinguda del Baixador com a bona pràctica, en la conferència anual de l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa. Ens n'alegrem per CIVIS, l'empresa en qüestió, però no entenem que el president de l'EMD, que ha enterrat el màxim òrgan de participació, el consell de la Vila, es desplaci també al Canadà per anar donant lliçons de participació. El nostre govern no és un cas de bones pràctiques.

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.