Hem penjat la bandera


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 14/jul/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sabeu que passa? Que tinc la pell molt fina, sóc un exagerat i, clar, amb una cosa que ja està superada potser no cal ser tan bel·ligerant.

Potser no és tan important que les adolescents, quan desxifren la seva orientació sexual, els faltin referents, no entenguin que el que els passa és ben normal. Potser el fet que hi hagi polítiques públiques de normalització de la diversitat sexual i gènere o mecanismes per evitar la discriminació, la violència i la LGTBIfòbia és una cosa que en realitat no fa tanta falta. No sé si ho sabíeu, però de tot això a Sant Cugat no hi ha demanda. Hem de considerar que donar-li tanta visibilitat al tema potser és fer-ne un gra massa.

A més, ja es fan coses. Ens vam comprometre a fer una diagnosi per definir unes polítiques en aquesta línia i, bé, encara no s'ha fet, però la Diputació ha dit que aviat ens ho farà. Aviat. Ah, sí! I de les dues diades que vam dir que celebraríem (el 17 de maig, dia internacional contra la LGBTIfòbia, i el 28 de juny, dia internacional per l'orgull i l'alliberament) doncs pel segon vam penjar la bandera a l'Ajuntament. No hem fet cap acte institucional, ni acció simbòlica, ni hem buscat la manera d'implicar a cap entitat però tampoc no es pot fer tot, no?

De veritat que a vegades em queixo de vici. Suposo que visc en un micromón i no entenc que tot això no és un problema de la gent normal...

RAMON GUTIÉRREZ és portaveu d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.