Volem votar


  • Comparteix:

xavier.humet

Xavier Humet


Publicat: el 26/set/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

I tant que volem votar, ara més que mai. Per tot el que representa, per recuperar la identitat nacional que poc a poc ens manlleven, per acabar amb el menysteniment que hem patit a mans de governs de l'Estat espanyol, per la traïció a la ciutadania quan van dirigir la trepitjada a l'Estatut que haviam votat totes i tots.

I tant que volem votar, però és que a més a més, volem seguir votant, ara, aquí i allà, perquè l’empoderament del poble passarà sempre per la participació de les persones.

Ens agradi o no, no ens podem autolimitar a que ens demanin l’opinió cada quatre anys i qui dia passa any empeny. Això canviarà amb la futura República.

La participació ciutadana, ha de ser quelcom cabdal per a què la gent se senti representada i que formi part del funcionament democràtic de la futura República.

I ara i aquí, a peu de carrer, al poble, a Valldoreix, no ens cansarem de denunciar el que ha fet el govern de l'EMD amb el màxim òrgan de participació ciutadana, el Consell de la Vila, que ja fa un parell d'anys que no es convoca. El govern de l’EMD no vol perquè li molesta que hi hagi gent del poble que discrepi amb la seva manera de fer. Mentrestant, el govern de l’EMD segueix incomplint descaradament el reglament de participació ciutadana. Nosaltres apostarem sempre perquè hi hagi els màxims mecanismes possibles de participació per als vilatants.

Creiem que un òrgan com el Consell de la Vila és el lloc ideal per a consensuar el futur del Valldoreix que volem. I aquest futur Valldoreix ha d’estar composat pel màxim nombre d’organitzacions veïnals i polítiques i entre totes i tots serem capaços de definir una sèrie de directrius que han de marcar aquest Valldoreix pels propers anys, en temes com urbanisme, habitatge,
equipaments, serveis i assistència social.

XAVIER HUMET és vocal de la CUP-PC a Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.