Viu el barri. Compra a casa, fes comerç


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 23/oct/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre hem pensat i hem treballat perquè el comerç de la nostra ciutat sigui un comerç de proximitat i que doni resposta a les necessitats de la ciutadania de Sant Cugat. Amb aquesta campanya que hem endegat, volem potenciar encara més el nostre comerç i donar a conèixer els nostres mercats municipals. Alhora, volem que sigui un comerç sostenible, per això amb aquesta campanya regalem una bossa reutilitzable amb les compres que realitzem, contribuint així a preservar el medi ambient.

El comerç cohesiona, crea identitat i defineix també com som. Sant Cugat disposa d'un ampli teixit comercial, dinàmic i amb empenta, que mostra el millor de la nostra ciutat. Un ampli ventall d'ofertes perquè els santcugatencs i santcugatenques trobem a casa nostra tot allò que volem.

Des de les administracions hem de facilitar i crear les oportunitats perquè els nostres comerços trobin en nosaltres una eina per fomentar i consolidar el seu creixement. Campanyes com aquesta que hem iniciat són sens dubte un bon exemple d'aquest treball coordinat que no busca altra cosa que potenciar el nostre comerç, donar-lo a conèixer encara més i situar-lo en el centre de les prioritats de la ciutadania de Sant Cugat.

Us animo a fer i viure el barri, a comprar a casa i a fer comerç, perquè la nostra implicació també és vital perquè el nostre comerç prosperi i es consolidi, perquè un comerç fort ajuda també a créixer la nostra ciutat. El nostre comerç i els nostres mercats són de primer nivell, gaudim-los i aprofitem els productes de temporada i de proximitat que ens ofereixen.

Mayte Pérez, regidora de comerç de l'ajuntament de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.