I ho hem tornat a fer


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 13/nov/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hem tornat a ser un sol clam. Llibertat presos polítics. Tristesa i indignació per tot el que està passant. Però també fermesa, convicció, escalf i el no defallir a l'hora d'omplir els carrers. El nostre govern, el govern escollit democràticament pels catalans i les catalanes, el govern del nostre país, és un govern mig a la presó i mig a l'exili. Ja fa un mes que els Jordis són a la presó i 11 dies que hi són el vicepresident i els consellers del legítim Govern de Catalunya.

Ho hem tornat a fer.

Hem tornat al carrer per cridar alt i fort, llibertat immediata pels presos polítics. Avui aquest país té, en ple segle XXI, 10 presos polítics. Demanem llibertat immediata pels nostres legítims representants i pels nostres referents de la societat civil.

I ens hauríem de preguntar, corruptes al carrer i Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Raül Romeva, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Carles Mundó, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart.... a la presó?

Mai podran empresonar les nostres institucions i encara menys podran posar les nostres idees darrere els barrots de la censura.

Mireu-nos als ulls. Mireu als ulls de Catalunya. Som davant un problema polític que apel·la als drets fundacionals d'Europa. I la vostra resposta és la repressió, la prepotència i la privació de llibertat. Mireu-nos als ulls. Escolteu el clam d'un poble digne, tenaç i democràtic.

Fem que cada dia sigui un clam. No els deixem sols. Exigim de forma pacífica i cívica i sense defallir, la seva i la nostra llibertat.

Guanyarem el drac. Tots som Jordis!

CARMELA FORTUNY és membre del PDeCAT i tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.