Esperança


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 15/gen/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Bé, doncs un any més s'han acabat les festes i ja som de nou en època de rebaixes! Enguany però, han sigut unes festes diferents, les hem viscut amb una sensació agredolça per la situació política que estem vivint amb persones que no han pogut celebrar-les amb les seves famílies perquè estan privades de llibertat o a l'exili per defensar unes idees.

La tercera edició de la fira de Nadal, que va coincidir amb l'època de campanya electoral, ha sigut una mica més fluixa que anys anteriors i, malauradament, els mesos d'octubre i novembre han sigut força durs pel petit comerç amb una davallada considerable, però, afortunadament, aquesta tendència va canviar.

Sigui perquè va haver-hi eleccions, sigui perquè l'economia és el primer que puja o baixa quan hi ha situacions excepcionals, a partir del 21 de desembre tot va tornar una mica la 'normalitat' al sector, arribant fins i tot al fet que la campanya de Reis hagi sigut millor que en anys anteriors i que les rebaixes s'estiguin desenvolupant també a bon ritme.

M'agradaria, però, demanar als santcugatencs que continuïn vetllant pel bon funcionament de la ciutat, comprant als comerços de Sant Cugat per fer créixer el teixit comercial i alhora l'economia local, que és imprescindible en
el bon funcionament de la ciutat.

Tinguem esperança!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.