Uns altres Premis de Sant Cugat a punt


  • Comparteix:

joana.barbany

Joana Barbany


Publicat: el 19/feb/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dimarts dia 27 de febrer. 19.30h. Teatre auditori. Anoteu-vos la data a l'agenda, en un post-it o amb un imant a la nevera. El dia 27 es desvetllaran els cinc premis de Sant Cugat 2017, i tindrem ocasió també d'acompanyar Gemma Mengual, premi extraordinari en un any on l'esport és protagonista.

Com sabeu els premis tenen com a objectiu reconèixer iniciatives, persones i entitats destacades durant el 2017. I veient els i les 14 finalistes d'enguany no tinc cap dubte de la gran ciutat on vivim. Entitats esportives, culturals i socials. Associacions que estimen el nostre entorn i en tenen cura. Empreses i emprenedors que fan de motor econòmic de la ciutat. Persones exemple de superació o que col·laboren de manera altruista amb infinitat d'activitats. En definitiva, persones i grups de persones que fan que Sant Cugat sigui com és. Una ciutat viva, que es mou, dinàmica i amb una sèrie d'inquietuds.

Aquest dimarts, després de cinc mesos i gairebé 2.000 vots sabrem qui són els guanyadors. I serà gràcies als membres del jurat. 20 persones que de manera voluntària acaben decidint, després de diferents rondes, qui guanyarà enguany. A ells i elles, també, moltes gràcies!

Enguany, per aquells que hi vingueu, tenim preparades algunes novetats i sorpreses. Els premis de Sant Cugat no són res sense vosaltres, públic, jurat i finalistes.

És per això que us animo a venir el dimarts vinent, per poder veure de primera mà les novetats d'aquesta edició que n'estic convençuda no ens deixaran indiferents.

Fins dimarts!

JOANA BARBANY és tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.