Tasta Sant Cugat


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 28/mai/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El sector de la restauració o gastronòmic a la nostra ciutat és un dels majoritaris. Això va donar peu l'any passat a fer el Sant Cugat Ve de Gust. A causa de la seva bona acollida, aquest any hem volgut apostar pel mateix sector, però donant-li un caire diferent.

Tastets del Ve de Gust és l'aposta que des de Comerç fem aquest any juntament amb la Fundació i la col·laboració de Sant Cugat Comerç per continuar valorant aquest sector de la nostra ciutat.

Una quarantena de restauradors o pastissers de diferents punts de la ciutat, al seu local, us ofereixen un tastet de la seva cuina, al mòdic preu de 2,50, 3 o 3,50 euros. Us volen oferir el millor de casa seva perquè pugueu conèixer el seu estil i la seva aposta per conquerir els santcugatencs.

D'una banda, el públic podrà votar i escollir, a través de la web tastets.santcugat.cat, quin ha estat, segons la seva opinió, el millor tastet. Dissabte vinent, es premiarà la millor oferta, segons els resultats obtinguts, i el públic participant entrarà en el sorteig d'una dotzena de premis.

D'altra banda, aquest dissabte passat vam poder gaudir, a Quatre Cantons i Can Quitèria, de xerrades i maridatge de cervesa artesana santcugatenca, i dissabte vinent, ho podrem fer al Celler, amb el nostre passat vitivinícola i tast de vins. Dissabte vinent també podrem gaudir de la ruta pel comerç emblemàtic, una activitat que personalment em fa especial il·lusió, ja que fa molt de temps que hi estem treballant i que, de ben segur, no deixarà ningú indiferent. El punt final d'aquests tastets serà dissabte a la tarda, coincidint amb la Nit en Blanc, amb l'entrega de premis a l'excel·lència comercial a dos restauradors - comerços de la ciutat i al del millor tastet.

En resum, una setmana diferent i especial a la nostra ciutat, on podrem tastar les diverses propostes que els restauradors han preparat amb molta il·lusió perquè els santcugatencs i santcugatenques en puguem gaudir.

Tasteu Sant Cugat!!!

Mayte Pérez és regidora de Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.