Cartes de presó


  • Comparteix:

oriol.cistero

Oriol Cisteró


Publicat: el 31/mai/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Expliquen que no va caldre gaire esforç per congregar més de 200 persones en representació d'entitats santcugatenques per organitzar la campanya FREE ROMEVA. Que el dia que es van posar a la venda els 500 coberts del sopar groc es van vendre en una hora. Que tots els grups i artistes que actuaran DIVENDRES al parc de Ramon Barnils al Concert #FREEROMEVA, ho faran de franc.

Que en som un munt, de voluntaris, i molts més els qui del municipi o d’arreu del país vindran a posar el seu granet de sorra i cridar que US VOLEM A CASA, en LLIBERTAT!

Per a aquells qui els sembli que estem de retirada i que això de la República ja va a menys, els convido a passar una estona dijous a la vesprada per la plaça Barcelona o divendres pel parc de Ramon Barnils. Després en tornem a parlar.

En Raül, conciutadà i amic d’Esquerra Sant Cugat, ens va adreçar una carta fa unes setmanes encoratjant-nos a seguir lluitant i demostrar dia a dia la nostra voluntat de ser un sol poble. En un moment de l’escrit esmentava la seva recepta per al que hauria de ser el decàleg de la lluita pacífica i democràtica que hem d’encarar en aquests propers temps. Són paraules escrites dins la cel·la, darrere els forrellats caducs que el mantenen allunyat de casa i dels qui estima. Deia així:
“Ara, més que mai, caminem amb el CAP BEN ALT, la MIRADA LLARGA, el VERB SERÉ, el COR OBERT i la MA ESTESA.

Conceptes clars i compartits que faig meus, amb el seu permís.
CAP BEN ALT, defensant amb dignitat la lluita per la República i la Llibertat.
MIRADA LLARGA, seguint i forjant estratègia, fugint del tacticisme.
VERB SERÉ, respectant tothom sense excepció.
COR OBERT, actuant amb empatia envers tots els nostres conciutadans i conciutadanes.
MÀ ESTESA, insistint en l’oferiment de diàleg i negociació per avançar democràticament.
Aquest serà un camí llarg i ens caldrà recordar aquestes paraules a cada cruïlla, però la gent d’Esquerra Republicana hi serem. Perquè venim d’un llarg camí i no tenim cap intenció d’aturar-nos sinó de seguir avançant.

US VOLEM A CASA, en LLIBERTAT!

Oriol Cisteró és president d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.